Om Clickmate CRM

Velkommen til Clickmate CRM, et online salgssystem

  • Nemt, enkelt og effektivt
  • Overblik i salgsarbejdet
  • Frigiver tid til salgsarbejdet
  • Øger din indtjening
  • Altid på forkant, sjover arbejdsdag

Clickmate CRM samler din salgsindsats online, i et nemt og enkelt overblik. Clickmate CRM skal hjælpe dig med alt det trivielle ved salg.
Det er Clickmates filosofi, at salg skal være nemt, overskueligt og effektivt. Kun på den måde kan det føre til gode målrettede resultater. Derfor fokusere vi på at gøre Clickmate CRM nemt, overskueligt og funktionelt. Således at du oplever din salgsindsats bliver nemmere, mere professionel, og at dine kunder bliver glad for at du har styr på tingene.

Vi har samlet alle de funktioner og værktøjer, som skal til for at en salgsmedarbejder kan være effektiv. Du skal se Clickmate CRM som en online hjælper, der hele tiden har overblikket for dig og over alle dine salgsemner.

Her under kan du se nogle af de funktioner som skal hjælpe dig med salgsarbejdet:

Sagsblog: Skab overblik over et salg

Sagsbloggen er en samling af alle de handlinger, du har foretaget dig i forbindelse med et salg til en kunde.
Det første du gør, når du skal sælge til en kunde, er at sætte dig en målsætning, hvad vil jeg gerne sælge, og hvornår forventer du at ordren kommer i hus. Hvor stor sandsynlighed er der for succes.
Hver gang du efterfølgende har kontakt til kunden, frem til accept, registreres det automatisk på leadbloggen og du har det fulde overblik.

Pipeline: Overblik over om du sælger nok imorgen

I pipelinen, har du et klart overblik over, hvor mange kunder der er i de forskellige faser af salgsarbejdet. Dermed kan du nemt se, om du har mulige kunder som er på vej til at blive betalende kunder. Samtidig har du overblik over i hvilken fase de fleste kunder falder fra, og dermed kan du bruge pipelinen til at optimere dit salgsarbejde.

Tilbud / ordrebekræftelse

Du kan spare tid ved at lave nemme tilbud, og at ordrebekræftelserne laver sig selv med et klik.
Clickmate CRM hjælper dig med at lave tilbud til en kunde. Du kan lave et komplet tilbud på få minutter ved, at anvende en skabelon (din egen).
Du kan også bruge en vare som evt. er hentet fra regnskabsprogrammet e-conomic.
Du kan oprette projekt tilbud med optioner og tillægspriser.

Tilbudet bliver generet som en PDF fil med eget logo og design, som sendes til kunden via email. Selvfølgelig er tilbudet også automatisk registreret på leadbloggen, så du altid nemt kan finde de tilbud, som er sendt til kunden. Clickmate hjælper med at huske dig på, hvornår du igen skal tage kontakt til kunden.

Ordrebekræftelse kan laves på samme måde, hvor der tages udgangspunkt i tilbudet. Med ganske få klik med musen, kan du lave en ordre bekræftelse ud fra det tilbud, som er lavet i salgssystemet. Ordrebekræftelsen kan selfølgelig sendes automatisk som en PDF via email til kunden.

Email

Du kan på en nem måde integrere din e-mail med Clickmate CRM.
Rigtig meget af den kommunikation, du har med dine kunder foregår sikkert via e-mail. Derfor har vi lavet en nem integration af e-mail i Clickmate CRM.
Du kan sende e-mails fra Clickmate CRM til dine kunder, med f.eks. et tilbud eller ordrebekræftelse.
Du kan også modtage email i Clickmate CRM. Vi har opbygget en funktion, så du kan sende eller videresende e-mail, fra dit e-mail program som f.eks. outlook til Clickmate CRM, som så automatisk bliver registreret i leadbloggen under den rigtige kunde – så endnu et tiltag til at skabe et samlet overblik

Online webform

Har du en hjemmeside? Det kan vi nok alle svare ja til.
Hjemmesiden er et markedsføringsværktøj, som skal skaffe dig henvendelser fra nye kunder, og det er her Clickmate CRM kommer ind i billedet.
Clickmate CRM har en online webformular, som du kan indsætte på din egen hjemmeside. Når en kunde udfylder denne webformular, bliver der automatisk oprettet et nyt lead. I har nu mulighed for, at besvare kundens henvendelse på en ensartet måde hver gang. Der er ingen henvendelser som bliver væk og derved heller ingen risiko for, at miste Jeres kunde.

Statistik og overblik

Clickmate CRM giver dig det overblik, som du altid har ønsket.
Du har selvfølgelig et overblik over hvert salg via leadbloggen. Du kan følge alle de kontakter og fremskridt, der har været på et konkret projekt.

Tag op i helikopteren og få det store overblik, og se på alle de projekter som er igang i øjeblikket.

Der er lister og statistikker over den salgsindsats, der er gennemført, ligesom du kan følge med i hvor I har succes. Du kan sammenligne sælgere indbyrdes, sammenligne produkter og meget mere.

Du kan også se ud i fremtiden! Vi har lavet et system, som viser den fremtidige ordremængde. Vi bruger de oplysninger, som i forvejen er angivet på alle leadbloggene, sammenholdt med hvordan tidligere salg er gennemført. På den måde kan vi fortælle dig, hvor meget du har at lave om f.eks. 3 måneder.

Integration til e-conomic

Clickmate CRM er opbygget med en 2 vejs integration til ERP Systemet e-conomic. Det betyder at du kun behøver at oprette f.eks. en kunde 1 gang. Om du opretter kunden i Clickmate CRM eller e-conomic er underordnet, kundens data bliver automatisk overført mellem de 2 systemet.
Du har de samme funktioner på kontaktpersoner, vare og ordre.
I Clickmate CRM kan du på kunden se, de tidligere ordre og du kan naturligvis oprette en ny ordre.

Vi har som mål, at Clickmate CRM skal være en integreret del af jeres hverdag, og som naturligvis skal kunne snakke samme med alle de andre IT-systemet I har i virksomheden.