Opsætning af integration med e-conomic

Guide til integration af CRM systemet Clickmate mod e-conomic

På denne side kan du finde en guide som hjælper dig step for step igennem opsætning af integrationen af Clickmate CRM og regnskabsprogrammet e-conomic.

Der er også hjælp at hente i afsnittet Support / FAQ her på siden, der ud over findes der også hjælpevideoer.

Formål med integration

Formålet med at integrere Clickmate CRM med regnskabsprogrammet e-conomic er at lave en mere enkel og effektiv arbejdsgang.
De oplysninger som findes i begge systemet skal være integreret, for både at undgå dubbelt indetastninger, men også for at være sikker på at oplysningerne er korrekte. Når informationer i Clickmate CRM bliver informationerne automatisk også opdateret i e-conomic og selvfølgelig også den anden vej.

Hvordan virker integrationen

Her bliver vi lidt tekniske.
Praktisk er det Clickmate CRM som styre alle informationerne mellem e-conomic og Clickmate CRM.
Når f.eks en kunde bliver opdateret i Clickmate CRM vil den automatisk også bliver opdateret i e-conomic. Bliver en kunde opdateret i e-conomic bliver der sendt en besked til Clickmate om at kunden er blevet opdateret og derefter henter Clickmate CRM de nye kundeoplysninger og opdatere egne data.
Hver gang man henter en kunde frem i Clickmate CRM, tjekke systemet automatisk om kunden findes i e-conomic og om oplysningerne er ens, herefter gives brugen mulighed for at tage stilling til hvilken version af kunden som er den rigtige, herefter bliver begge systemer opdateret.

Fremgangsmåde er den samme for alle type af data som kan udveksles mellem CRM og ERP.

 

Opsætning af integration til e-conomic, sker i skræmbilleder ‘-Economic opsætning’.
For at får opsætning til at kører skal du angive din adgang til e-conomic, i form at Aftalenummer, bruger og kode. Når denne er gemt kan du test forbindelsen til e-conomic, ved at klikke på knapper ‘Test forbindelse til e-conomic’.

Hvis du får en fejl i forbindelse med test af forbindelse, og dine login oplysninger er korrekte, mangler du sikker at åbene for API i e-conomic.