Om os

Clickmate ApS er en softwarevirksomhed med base i IT miljøet på Katrinebjerg i Aarhus.

Vores hovedprodukt er salgssystemet Clickmate CRM som vi udvikler og sælger på det danske marked. Clickmate CRM er et cloud-baseret salgssystem til små og mellemstore virksomheder. Vi tager udgangspunkt i at Clickmate CRM skal være nemt og intuitivt at bruge, så det naturligt er sælgerens fortrukne værktøj i salgsprocessen.

Clickmate CRM er cloud-baseret og sælges som en abonnementløsning, men en binding på kun en måned. Vi mener at vores produkt altid skal være så godt at vi ikke er nødsaget til at arbejde med lange bindingsperioder. Vores abonnementsstuktur er enkel med 2 versioner og du bestemmer selv hvormange bruger som skal benytte systemet måned for måned.

Vi hjælper selvfølgelig vores kunder godt igang med en effektiv support på chat, telefon og email. Her på siden er der også hjælp at hente, under menuerne support og tur.

Vi tilbyder også komplet opsætning af Clickmate CRM for vores kunde, hvor vi tager udgangspunkt i jeres nuværende salgsprocesser, og tilpasser Clickmate CRM specifikt til jeres behov.

Clickmate ApS
Åbogade 15
8200 Aahus N
tlf 7199 2296
cvr 3520 4539