Prøv Clickmate CRM gratis i 14 dage

Inden du køber Clickmate CRM giver vi dig mulighed for at afprøve systemet. Du kan med dine eje øjne se, hvordan dit salgsarbejde kan bliver mere effektivt og sjovt.

De beste måde at afprøve Clickmate CRM er bruge systemet i dagligdagen. Arbejde med dine salgsopgaver i systemet. Importer dine egne oplysninger og lav opfølgninger på kunder.

Vi hjælper dig igang med at prøve Clickmate CRM. Vores support er klar til at hjælpe dig.

Udfyld nedenstående formular og du er godt igang.

Vi sender dig en email for at bekæftelse at email adressen også tilhører dig, fra denne email skal du klike på et link, for at bekræfte rigtigheden.

I de 14 dage får du fuld adgang til alle funktioner i salgsprogrammet og du kan teste lige så meget du ønsker. Du har mulighed for efterfølgende at fortsætte brugen af Clickmate CRM med at tegne et abonnement. Vi vil også gøre opmærksom på at der findes en gratis udgave af Clickmate CRM som du automatisk får adgang til, hvis du ikke tegner et abonnement. Du har altså mulighed for at forsætte brugen af Clickmate CRM, dog har du ikke adgang til alle funktioner uden at du skal betale 🙂

Hjælpevideoer

Tjek også vores demovideoer, de hjælper dig igang

Online præsentation

Vi vil meget gerne give dig et fyldestgørende indtryk af mulighederne i Clickmate CRM, så vi laver gerne en online præsentation for dig. Book en tid ved at skrive eller ringe til os på 7199 2296